Υπηρεσίες Email

Ασφάλεια email ειδικά σχεδιασμένη για εσάς

Πάρτε ξανά τον έλεγχο των εισερχομένων σας μέσα από τις υπηρεσίες email που σας προσφέρουμε

Υπηρεσίες Email

Φιλτράρισμα Εισερχόμενων Email

Προστατέψτε το δίκτυό σας

Εξουδετερώστε τους Ίούς και τα Spam από το email σας πριν προλάβουν να φτάσουν στο δίκτυό σας

Από 2.50 /μήνα/domain

Φιλτράρισμα Εξερχόμενων Email

Προστασία της υπόληψής σας

Αποτρέψτε Ιούς και Spam να φεύγουν από το δίκτυό σας χωρίς να το γνωρίζετε

Από 2.50 /μήνα/domain

Αρχειοθέτηση Email

Αντίγραφο Ασφαλείας και Συμμόρφωση

Διασφαλίστε την ακεραιότητα των δεδομένων των email σας, συμμορφωθείτε νομικά και προστατευθείτε από ενδεχόμενη απώλεια email

Από 58.99 /μήνα/domain

Αυτές οι υπηρεσίες email οδηγούν στον αποκλεισμό σχεδόν του 100% των ιών, των κακόβουλων λογισμικών και των ανεπιθύμητων μηνυμάτων

Φιλτράρισμα Εισερχόμενων Email

Υπηρεσίες Email: Το φίλτρο των εισερχόμενων email σας δίνει όλα αυτά τα πλεονεκτήματα…

 • Εύκολη Διαμόρφωση
 • Ποικιλία επιλογών αναφοράς
 • Άυξηση της αποδοτικότητας των υπαλλήλων σας
 • Ολοκληρωμένη προστασία του inbox σας σε ανταγωνιστικές τιμές
 • Εξαιρετικά ακριβές φιλτράρισμα
 • Συμβατό με οποιοδήποτε mail server
 • Αυξήστε την ροή και την εφεδρεία των εισερχόμενων μηνυμάτων σας
 • Φιλικό περιβάλλον για να έχετε τον πλήρη έλεγχο του email σας

Το φιλτράρισμα των εισερχόμενων email, φιλτράρει όλα τα εισερχόμενα email και εξαλείφει ιούς και spam πρίν φτάσουν στο δίκτυό σας, με σχεδόν 100% ποσοστό επιτυχίας. Ο αναλυτικός πίνακας ελέγχου σας επιτρέπει να έχετε τον απόλυτο έλεγχο. Επιπλέον, σε περίπτωση που ο server του email σας έχει πέσει, τα email σας θα μπούν σε σειρά. Τα email που έχουν μπεί σε ουρά μπορείτε να τα δείτε, να τα διαβάσετε, και να τα απαντήσετε μέσω του web περιβάλλοντος του email σας!

Γιατί χρειάζομαι ένα Επαγγελματικό Φίλτρο Εισερχομένων;

Σταματήστε να διατρέχετε τον κίνδυνο από απειλές δικτύου. Αν το inbox σας είναι γεμάτο με έναν όγκο ανεπιθύμητων email που σας έρχονται καθημερινά, τότε χρειάζεστε σίγουρα την λύση ενός επαγγελματικού φίλτρου εισερχομένων. Αποκτήστε ολοκληρωμένη προστασία για το inbox σας και αποχαιρετίστε τα spam, τους ιούς και απειλές από κακόβουλα λογισμικά!

Πως Λειτουργεί;

Μόλις το domain σας ενσωματωθεί (αυτόματα) στο φίλτρο εισερχομένων, και ενεργοποιηθεί το φιλτράρισμα, το email θα περάσει μέσα από το φίλτρο SpamExperts στο cloud. Τα εισερχόμενα email αναλύονται και σαρώνονται με ασφάλεια σε πραγματικό χρόνο. Δεν απαιτείται καμία εκπαίδευση ή ρύθμιση και είναι έτοιμο για χρήση. Όποιο μήνυμα εντοπίζεται ως spam, μεταφέρεται σε καραντίνα, καθώς τα email που δεν είναι spam στέλνονται στον email server σας. Η καραντίνα παρακολουθείται μέσω του φιλικού προς τον χρήστη SpamPanel, μέσω αναφορών email, ή ακόμα και απευθείας από το email του πελάτη! Δεν θα χρειαστεί να ξανά ασχοληθείτε με τα spam!

Φιλτράρισμα Εξερχόμενων Email

Υπηρεσίες Email: Το φιλτράρισμα των εξερχόμενων email σας δίνει όλα αυτά τα πλεονεκτήματα…

 •  Αποφυγή εισαγωγής σε μαύρη λίστα
 • Αποφύγετε το κόστος αφαίρεσης από μια λίστα spam
 •  Βελτίωση της παραγωγικότητας των εργαζομένων σας
 • Βελτίωση διαχείρισης email
 • Άυξηση ροής και παράδοσης των εξερχόμενων μηνυμάτων
 • Προστασία υπόληψης της εταιρείας σας και των IT-systems

Τι είναι το φιλτράρισμα εξερχόμενων email;

Το φιλτράρισμα των εξερχομένων email είναι αναγκαίο για την διαφύλαξη της φήμης της IT υποδομής σας και για την εξασφάλιση ότι όλα τα εξερχόμενα email σας φτάνουν ασφαλή στον παραλήπτη τους. Αυτή η επαγγελματική λύση μπλοκάρει την έξοδο των ιών και των spam από το δίκτυό σας, και αποτρέπει το ενδεχόμενο η IP σας να μπεί σε μαύρη λίστα. Επίσης το SpamExperts φιλτράρισμα των εξερχόμενων email, σας δίνει την αναφορά και τα εργαλεία για να ανιχνεύσετε δυσφημισμένους λογαριασμούς και αποκλεισμένους χρήστες spam.

Γιατί το χρειάζομαι;

Έχει στείλει ποτέ το δίκτυό σας spam email χωρίς να το γνωρίζετε; Λόγω της αδυναμίας του δικτύου, σχεδόν κάθε συσκευή μπορεί να παραβιαστεί για να στείλει εξερχόμενο SMTP, επιτρέποντας να σταλεί κακόβουλο λογισμικό ή spam από το δικτυό σας χωρίς να το γνωρίζετε! Γιαυτό είναι αναγκαίο να επενδύσετε σε ένα επαγγελματικό φιλτράρισμα εξερχόμενων email. Διατηρώντας την καλή φήμη της εταιρίας σας, σταματήστε τα spam πρίν φύγουν από το δίκτυό σας και αποτρέψτε το ενδεχόμενο να μπείτε σε μαύρη λίστα, ώστε τα email σας να φτάνουν πάντα στον προορισμό τους.

Αρχειοθέτηση Email

Υπηρεσίες Email: Η αρχειοθέτηση των email σας δίνει όλα αυτά τα πλεονεκτήματα…

 •  Περιλαμβάνει το Φιλτράρισμα Εισερχομένων και Εξερχομένων Email!
 •  Φιλική προς τον χρήστη, διαχείριση της προστασίας των δεδομένων
 • Συμπιεσμένη, κρυπτογραφημένη και ασφαλής αρχειοθέτηση
 •  Δεν θα ξαναχάσετε κανένα email!
 •  Επίτευξη νομικής συμμόρφωσης
 •  Βελτίωση της απόδοσης του IT system
 •  Επιπρόσθετη ροή των email, ημερολογιακή υποστήριξη και εύκολη επανάληψη αποστολής

Αρχειοθέτηση Email

Η αρχειοθέτηση των email διατηρεί και προστατεύει όλα τα εισερχόμενα και εξερχόμενα μηνύματα email σας, για πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή αργότερα. Είναι ένας καλός τρόπος για την επαναφορά χαμένων ή καταλάθος διεγραμμένων email, για την επιτάχυνση της αναφοράς ελέγχου, για την διασφάλιση της πνευματικής ιδιοκτησίας των email και των συνημμένων τους, καθώς και για σκοπούς “eDiscovery” σε περίπτωση δικαστικού αγώνα.

Γιατί το χρειάζομαι;

Ψάχνετε απεγνωσμένα κάποιο σημαντικό email από την προηγούμενη χρονιά, αλλά δεν το βρίσκετε πουθενά ρισκάροντας να χάσετε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία ή να σας κόψουν πρόστιμο; Αποτρέψτε τέτοια περιστατικά με την λύση μιας επαγγελματικής αρχειοθέτησης email. Η αρχειοθέτηση των email είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την διατήρηση ενός ασφαλούς backup όλων των email και για να είστε νομικά συμμορφωμένοι.

Την ίδια στιγμή που η ανταλλαγή email έχει γίνει νομική δύναμη και είναι νομικά δεσμευτική, η συμμόρφωση των email έχει γίνει μια πολύ σημαντική ανησυχία για τους οργανισμούς. Γιαυτό είναι υποχρεωτικό σε αρκετές βιομηχανίες να διατηρείται ένα ασφαλές backup όλων των email και να είναι νομικά συμμορφωμένοι.

Συχνές Ερωτήσεις – Υπηρεσίες Email

Πως λειτουργεί;

Το email δρομολογείται μέσω των ευφυών αυτοδίδακτων servers του SpamExperts, οι οποίοι θα ανιχνεύσουν και θα αποκλείσουν τα spam πριν προλάβουν να φτάσουν σε εσάς.

Μπορώ να επαναφέρω μηνύματα που έχουν αποκλειστεί;

Ναι, ένας ολοκληρωμένος πίνακας ελέγχου, με αναζήτηση στα αρχεία καταγραφής, χώρο καραντίνας, και πολλά άλλα εργαλεία σας επιτρέπουν να ελέγχετε την κατάσταση κάθε email που έχει περάσει από το σύστημα.

Τι είναι η αρχειοθέτηση email;

Τα email είναι εξαιρετικά σημαντικά στην εποχή μας, έτσι με την αρχειοθέτηση των email αποθηκεύονται με ασφάλεια, δίνοντάς σας ηρεμία και σιγουριά!

Πόσο ακριβές είναι το φιλτράρισμα;

Χάρη στην επεξεργασία χιλιάδων email σε καθημερινή βάση, τα φίλτρα email μας έχουν το προβάδισμα στον τομέα με σχεδόν 100% ακρίβεια.

Πόσο χρόνο χρειάζεται η εγκατάσταση;

Η εγκατάσταση είναι γρήγορη, αυτόματη και θα είναι έτοιμη για να αρχίσει να προστατεύει τα email σας σε μερικά λεπτά.

Πόσα email μπορώ να αποθηκεύσω;

Η αρχειοθέτηση των email περιλαμβάνει 10GB συμπιεσμένου χώρου αποθήκευσης email εξ΄ορισμού. Αν χρειαστείτε περισσότερο χώρο αποθήκευσης, μπορούν να προστεθούν άδειες για επιπλέον 10GB.

 

Υπηρεσίες Email - Spam Experts